"Waarom is iedereen anders?"

- Filosofische vraag van een leerling (5 jaar) uit mijn kleuterklas.

Kindercoaching

We willen allemaal dat kinderen gelukkig zijn. Maar maak jij je zorgen of wil je jouw kind verder helpen? Heb je tips en advies nodig? Flow denkt met jullie mee.

De allerjongste
Jonge kinderen die meer kunnen, ander soort vragen stellen of op een andere manier denken verdienen extra aandacht. Het kan al jong gebeuren dat ze zich anders voelen of zich gaan aanpassen. Met name peuters, kleuters en kinderen in groep 3 hebben op lange termijn baat bij vroegtijdige aandacht voor hun speciale ontwikkelbehoeftes.

Wat kan Flow betekenen voor jouw kind?
Mijn specialisme ligt bij het jongste kind: peuters, kleuters en kinderen in groep 3. Samen met jullie stelt Flow een concreet plan op over de ontwikkelbehoefte van jouw kind. Dit concrete plan kan onder andere bestaan uit een spelenderwijs traject van 10 weken of adviesgesprekken.

We kunnen onder andere gaan werken aan:
-
omgang met hooggevoeligheid
- doorzettingsvermogen
- frustratietolerantie
- faalangst
- emotieregulatie
- mindset
Dit doen we spelenderwijs!

Neem vrijblijvend eens contact met mij op om te weten te komen wat Flow concreet voor jou kan betekenen via flow@kindentalent.nl.

Wie is Flow?


Dit is Flow! Flow is een katje dat samen met Femke het kind graag verder helpt op een frustratiemoment en het kind leert door te zetten. Dit doen we aan de hand van de growth en fixed mindset (Carol S. Dweck). We doen dit altijd spelenderwijs!

Waarom Flow?


Door middel van dit karakter leert het kind eigen emoties herkennen en die van een ander. Op deze manier wordt het vertrouwd om volgende stappen te nemen bij een activiteit. Flow heeft al zin om aan de slag te gaan!